vakgarage_152

SCOOTERS

Nieuwe scooters & bromfietsen
Sinds 2016  zijn wij officieel verkoop- en servicepunt voor uw Vespa scooter! Naast Vespa verkopen wij ook tal van andere bekende merken scooters en bromfietsen. U gaat bij ons vertrouwd en veilig de weg op, de door ons nieuw verkochte scooters worden natuurlijk allemaal geleverd met fabrieksgarantie. 

Opties & Accessoires
Een bijzondere en unieke wens? Uw scooter personaliseren is bij ons geen enkel probleem! Alle originele Vespa accessoires kunt u bij ons bestellen en worden door een van onze ervaren monteurs gemonteerd.

Reparatie & Onderhoud
Natuurlijk verdient uw scooter het beste onderhoud zodat U zorgeloos kunt blijven genieten. Wij plegen service en onderhoud aan de nieuwste modellen en monteren hierbij de originele fabrieksonderdelen.

Financiering/Leasing
Inruil van uw oude scooter is bij ons natuurlijk geen enkel probleem en wij bieden U de mogelijkheid om het bedrag eventueel voor te financieren in een vorm van leasing.

Schade gereden?
Heeft u schade gereden aan uw scooter? Schade is natuurlijk al vervelend genoeg, wij herstellen de schade professioneel en helpen u zo snel mogelijk weer op weg! 

Pech onderweg?
Als u ergens strandt met uw scooter bieden wij de mogelijkheid de scooter bij U op te halen. Goed onderhoud kan dit natuurlijk voorkomen, plan daarom vroegtijdig bij ons een onderhoudsbeurt.