IMPORT SPECIALIST

Een auto importeren uit het buitenland wordt steeds populairder. In het buitenland zijn de prijzen voor auto’s vaak een stuk voordeliger dan in Nederland. Echter, kan het importeren van een auto nog best een gedoe zijn, zeker wanneer u hier geen ervaring in heeft. Bij Vakgarage Polling kunnen wij u ontzorgen gedurende het gehele proces. Dankzij onze jarenlange ervaring op de binnenlandse én buitenlandse automarkt weten wij vaak precies wat voor u de juiste keuze is.

Wilt u graag een auto laten importeren vanuit het buitenland? Dat kan eenvoudig bij Vakgarage Polling. Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken dat u veel moet regelen of veel papierwerk moet invullen, dit doen wij namelijk voor u! Wij regelen het importtraject van A tot Z. Bij ons betaalt u één prijs voor het afleveren van uw auto op een Nederlands kenteken. U kunt hierbij kiezen om een door u gevonden occasion door ons te laten importeren of u kunt ons laten zoeken naar het type occasion dat u wenst.

Wanneer uw potentiële nieuwe auto is gevonden, gaan wij voor u aan de slag! Wij berekenen wat de auto gaat kosten op een Nederlands kenteken. Zodra u hier akkoord mee bent, halen wij de auto (na een grondige controle op locatie) voor u naar Nederland. Wij verzorgen vervolgens de toelating bij de RDW en de aangifte BPM bij de belastingdienst. We kunnen gebruik maken van de versnelde procedure, zodat u nog sneller van uw nieuwe aanwinst kunt genieten. Wanneer uw auto bij ons is aangekomen, zorgen wij ervoor dat onze monteurs hem volledig klaarmaken voor de aflevering. Ook ontvangt u gratis 12 maanden Vakgarage Polling pechhulp, geldig in heel Europa en in uw eigen woonplaats. Zo kunt u snel en zonder zorgen met uw nieuwe auto op pad.

Bent u benieuwd naar onze importdienstverlening? Neem dan telefonisch contact met ons op om uw wensen met ons door te nemen of laat hieronder uw zoekopdracht achter!